General

KEJOHANAN FUTSAL CR 2012

futsal2 300x75 - General

Buat pertama kalinya dalam arena sukan Futsal Exorian Owners Club Malaysia (EOCM) Wilayah Tengah dengan kerjasama kesemua ahli exorian jajahan Krabat yang diberi mandat dari pihak Majlis Tertinggi EOCM Pusat bagi menganjurkan KEJOHANAN FUTSAL CR-2012 selaku penganjur pada kejohanan kali ini sebagai acara penutup kalendar 2012.

Sejajar dengan slogan dan moto yang dicanangkan dari pengurusan pusat EOCM “TOGETHER WE ARE 1”, Krabat selaku penganjur mengambil peluang keemasan bagi menyatupadukan kekuatan kesemua ahli setiap jajahan di Wilayah Tengah  berganding bahu merapatkan syaf, mengeratkan silaturahim, memperkayakan dan mempertabatkan jajahan dengan penuh semangat berpasukan, kehormanian dan kasih sayang antara ahli jajahan sendiri secara khusus dan umum untuk keseluruhan sesama ahli EOCM.

Memandangkan keahlian disetiap jajahan kian bertambah dari semasa ke semasa dan jumlah kekuatan kekeluargaan semakin utuh. Penganjur sekali lagi mengambil kesempatan melaungkan semangat kesukanan memanggil kesemua jajahan Wilayah Tengah

KRABAT
PAEXOC
GANAZZ
WARIKH
VIP
3D
3G
GLR

Bersiap sedia menghadapi segala cabaran, bertarung dengan kekuatan dan mempertahankan kejuaraan.

 Untuk maklumat lanjut boleh layari

/forum/index.php?topic=10107.0